Αρχική / Gaming/Xbox One/Xbox One Games/Dragon Ball Fighter Z Xbox One
Dragon Ball Fighter Z Xbox One

Dragon Ball Fighter Z Xbox One

Κωδικός: XB552

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Τιμή 69,90 €

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 26/01/2018


Μετά την επιτυχία της σειράς Xenoverse, ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε ένα νέο κλασικό 2.5D Dragon Ball fighting παιχνίδι για τις κονσόλες νέας γενιάς. To Dragon Ball Fighterz έχει δημιουργηθεί από τα ίδια συστατικά που κάνουν τη σειρά Dragon Ball τόσο αγαπητή και διάσημη: ατελείωτες θεαματικές μάχες με τους πανίσχυρους μαχητές του!
 
Σε συνεργασία με την Arc System Works, το DRAGON BALL FighterZ μεγιστοποιεί τα high end Anime γραφικά και σας εντάσσει σε ένα Gameplay εύκολο να το μάθετε αλλά δύσκολο να το χειριστείτε. 
 
3vs3 Tag/Support
Επιτρέπει στους παίκτες να εκπαιδευτούν και να κυριαρχήσουν σε περισσότερους από ένα μαχητές / στυλ, δίνοντας σας έτσι την αίσθηση
βαθύτερου gameplay

High-End Anime Graphics 
Χρησιμοποιώντας την ισχύ της Unreal engine και μιας ταλαντούχας ομάδας στην Arc System Works, το Dragon Ball FigtherZ είναι ένα εξαιρετικό οπτικό
επίτευγμα! 

 
 
Θεαματικές μάχες
Νιώστε την εμπειρία των aerial combos, σκηνών καταστροφής, διάσημων σκηνών από το Dragon Ball anime που έχουν αναπαραχθεί σε 60FPS και 1080p ανάλυση (Υψηλότερη ανάλυση θα υποστηρίζεται στα PS4 Pro και XBOX Scorpio)
Έτος παραγωγής 2018
Εταιρεία BNEE
Κυκλοφορία 2018-01-26
GamesGenre Action / Adventure

Σχετικά Προϊόντα