Αρχική / Gaming/PS4/PS4 Games/Uncharted: Αναζητωντας τον Χαμενο Θρυλο PS4
Uncharted: Αναζητωντας τον Χαμενο Θρυλο PS4

Uncharted: Αναζητωντας τον Χαμενο Θρυλο PS4

Κωδικός: P40722

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Τιμή 39,90 €

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Σε νέα μονοπάτια, με γνώριμες ηρωίδες! Το Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο είναι μια ολοκαίνουρια περιπέτεια στο σύμπαν του Uncharted, της οποίας ηγείται η Chloe Frazer που γνωρίσαμε στο Uncharted 2. Βαθιά στην Ινδία, ένας αδυσώπητος πολέμαρχος που κερδοσκοπεί από τον πόλεμο, είναι κοντά στην ανακάλυψη ενός αρχαίου και πολύτιμου αντικειμένου. Στα επικίνδυνα ταξίδια της, θα επιστρατεύσει τη βοήθεια τής Nadine Ross, της αδίστακτης μισθοφόρου που πρωτοείδαμε στο Uncharted 4. 

Ταξίδεψε στα βάθη της Ινδίας, μέσα σε βουνά και ζούγκλες που κόβουν την ανάσα, με γραφικά εφάμιλλα του Uncharted 4, για την υπέρτατη εμπειρία παιχνιδιού που μπορεί να προσφέρει το PlayStation 4. Σε ξένο έδαφος, με ορδές εχθρών και την αφιλόξενη γη στην οποία θα προσέχεις κάθε βήμα σου, το Uncharted 4: The Lost Legacy προσφέρει μια φρέσκια οπτική με δύο ενδιαφέροντες χαρακτήρες στην θέση του θρυλικού Nathan Drake. 

* Το παιχνίδι διατίθεται με ελληνικό μενού και ελληνικούς υπότιτλους! 
  • Ταξίδεψε στην εξωτική Ινδία, αναζητώντας ένα αρχαίο αγαλματίδιο προτού φτάσει στα χέρια τού αιμοδιψή πολέμαρχου της περιοχής
  • Σε πρωταγωνιστικό ρόλο, η Chloe Frazer (Uncharted 2) με την βοήθεια της Nadine Ross (Uncharted 4), για πρώτη φορά στη θέση του Nathan Drake
  • Γνώρισε νέους τόπους και δοκίμασε νέους τρόπους να εξοντώσεις τους εχθρούς σου, καθώς ό,τι αγάπησε ο κόσμος στους μηχανισμούς του Uncharted 4, επιστρέφει!
  • Με πρόσβαση στα Multiplayer και Survival modes του Uncharted 4, θα έχεις εθιστικό online multiplayer να ασχοληθείς μετά το πέρας της ιστορίας!
Έτος παραγωγής 2017
Εταιρεία NAUGHTY DOG
Κυκλοφορία 2017-08-23
GamesGenre Action / Adventure

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Σχετικά Προϊόντα