Αρχική / Gaming/PS4/PS4 Games/Star Wars Battlefront II PS4
Star Wars Battlefront II PS4

Star Wars Battlefront II PS4

Κωδικός: P40677

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Τιμή 49,90 €

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Σε έναν μακρινό γαλαξία, η περιπέτεια συνεχίζεται!

?Το Star Wars Battlefront II είναι η «γέφυρα» μεταξύ των Star Wars Episode VI: Return of the Jedi και Star Wars Episode VII: The Force Awakens! Ακολουθώντας την Iden, μια υψηλόβαθμη Imperial Officer, ζεις τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά το τέλος του Return of the Jedi και την καταστροφή τού Death Star, έως την αρχή του The Force Awakens, μέσα από ένα κινηματογραφικό Campaign που συνδυάζει μάχες εδάφους, αέρος και διαστήματος!
?
Έπειτα, φτιάξε τον δικό σου θρύλο στο ανανεωμένο Multiplayer, όπου θα πολεμήσεις σε τοποθεσίες από κάθε ταινία Star Wars, από την παλαιότερη έως την νεότερη, προσαρμόζοντας τις ικανότητες και την εμφάνιση του στρατιώτη σου ή χειριζόμενος κλασικούς ήρωες όπως Darth Maul, Kylo Ren, Han Solo, Rey, Yoda και άλλους! Επικές διαστημικές μάχες με έως 24 παίκτες και 40 ΑΙ μαχητικά σκάφη, αλλά και τεραστίων διαστάσεων μάχες με 40 παίκτες στο έδαφος, σε περιμένουν!

Χαρακτηριστικά
  • Μια επική ιστορία που  ενώνει τα γεγονότα των  Return of the Jedi και The Force  Awakens,  με πρωταγωνίστρια την Iden, μια ικανότατη Imperial Officer
  • Ανασχεδιασμένο Multiplayer που λειτουργεί με κλάσεις στρατιωτών για πιο δομημένες στρατηγικές, δίνοντάς σου την ελευθερία να προσαρμόσεις τις ικανότητες τού χαρακτήρα σου
  • Χειρίσου παλιούς και νέους ήρωες,   παλιά και νέα οχήματα και όπλα, και επισκέψου τοποθεσίες από κάθε γενιά Star Wars ταινιών!
  • Με διαστημικές μάχες 24 παικτών συνοδευόμενων από 40 ΑΙ σκαφών και εκρηκτικές συγκρούσεις 40 παικτών σε έδαφος, το Multiplayer είναι πιο «γεμάτο» από ποτέ!
Έτος παραγωγής 2017
Εταιρεία Electronic Arts
Κυκλοφορία 2017-11-17
GamesGenre Action / Adventure

Σχετικά Προϊόντα