Αρχική / Gaming/PS4/PS4 Games/NO MANS SKY STANDARD EDITION PS4
NO MANS SKY STANDARD EDITION PS4

NO MANS SKY STANDARD EDITION PS4

Κωδικός: P40450

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Τιμή 39,90 €

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Άφησε το στίγμα σου στον γαλαξία με το No Man's Sky! Το φιλόδοξο εγχείρημα της Hello Games έχει σκοπό να δώσει στους παίκτες έναν ολόκληρο γαλαξία προς εξερεύνηση, ο οποίος δεν είναι ποτέ ίδιος για κανέναν! Χάρις στον έξυπνο σχεδιασμό του, όπου τα πάντα γεννιούνται τυχαία ακολουθώντας όμως μια λογική συνέχεια για χάρη της αληθοφάνειας, κάθε βήμα σου είναι εγγυημένα ένα ταξίδι προς το άγνωστο, όπου η περιπέτεια σε περιμένει σε ένα σύμπαν εμπνευσμένο από κλασική επιστημονική φαντασία!  

Φτιάξε και οδήγησε το διαστημόπλοιό σου σε 18,446,744,073,709,551,616 (ναι, είναι πραγματικό νούμερο!) πιθανούς πλανήτες, ζώντας ακριβώς όπως θες, κάνοντας ό,τι θες. Αν θελήσεις να γίνεις πρωτοπόρος εξερευνητής που δίνει το όνομά του σε πλανήτες που ανακαλύπτει πρώτος, μπορείς να το κάνεις. Αν θες να γίνεις ο πλουσιότερος έμπορος του γαλαξία, προσφέροντας σπάνια υλικά από φυτά και ζώα προς αγορά, πάλι μπορείς να το κάνεις. Κι αν θες να σε φοβούνται για τις ικανότητές σου ως μαχητής, είναι πάλι κάτι εφικτό. Στο No Man's Sky, η μόνη ιστορία που θα γραφτεί είναι αυτή που θα γράψεις εσύ!

Σε έναν τεράστιο γαλαξία, όπου όλα δημιουργούνται τυχαία αντλώντας από 18,446,744,073,709,551,616 πιθανά αποτελέσματα, η εξερεύνηση δεν τελειώνει ποτέ!
Ανακάλυψε αμέτρητους πλανήτες, με τη δική τους χλωρίδα και πανίδα, κλίμα και γεωμετρία, αφήνοντας το στίγμα σου στον κάθε ένα από αυτούς
Οδήγησε το διαστημόπλοιό σου σε ολόκληρο τον γαλαξία, όπου κάθε ένα βήμα σου είναι μια νέα περιπέτεια προς το άγνωστο
Γίνε εξερευνητής, επιστήμονας, μαχητής, έμπορος -- στο No Man's Sky, είσαι ο κύριος του εαυτού σου και η ιστορία σου περιμένει να γραφτεί!
Προαιρετικά, μπορείς να παίξεις online με άλλους παίκτες και να συζείτε σε έναν κοινό γαλαξία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!
Έτος παραγωγής 2016
Εταιρεία HELLO GAMES
Κυκλοφορία 2016-06-22
Product_GameCategory Action / Adventure
GamesGenre Action / Adventure

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Σχετικά Προϊόντα