Αρχική / Gaming/PS4/PS4 Games/KILLZONE SHADOW FALL (PS4)
KILLZONE SHADOW FALL (PS4)

KILLZONE SHADOW FALL (PS4)

Κωδικός: P40101

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Τιμή 39,90 €

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Σχεδιασμένο από τα πιο πρωτοποριακά μυαλά των βιντεοπαιχνιδιών, σκοπεύει να απελευθερώσει τη φαντασία των δημιουργών ώστε να αναπτύξουν ανεπανάληπτες υπερσύγχρονες εμπειρίες παιχνιδιού. Ταχύτατοι επεξεργαστές, απόδοση προηγμένων γραφικών και ασύγκριτη μνήμη συστήματος. Τι σημαίνουν όλα αυτά για τα παιχνίδια σας; Ότι θα είναι μεγαλύτερα, ταχύτερα και πιο εξελιγμένα. Η συσκευή εγγυάται υψηλές επιδόσεις χάρη στον πανίσχυρο, ειδικά κατασκευασμένο επεξεργαστή AMD "Jaguar" με τους οκτώ x86-64 πυρήνες, τη μνήμη συστήματος RAM 8GB GDDR5 και την κορυφαία μονάδα επεξεργασίας γραφικών (GPU) νέας γενιάς AMD Radeon, με συνολικά 1.84 Teraflops επεξεργαστικής ισχύος! 
 
Τι είδους ήρωας θα είστε; Τρεις δεκαετίες αφότου διέφυγαν από τον κατεστραμμένο πλανήτη τους, οι πρόσφυγες Helghast συνυπάρχουν με τα ξαδέρφια τους, τους ανθρώπους, στον πλανήτη Vekta. Χάρη σε ένα τεράστιο τείχος που διαχωρίζει τις δυο κοινότητες, η συμβίωση που ήταν αδύνατη έχει γίνει πραγματικότητα, παρόλο που οι πληγές που άφησαν αιώνες πολέμου δεν μπορούν να ξεχαστούν τόσο εύκολα..
?
Ως ο Shadow Marshal Lucas Kellan, έχετε ορκιστεί να υπερασπίζεστε το ανθρώπινο γένος. Όμως, όταν μια αψιμαχία σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με τη μυστηριώδη και επικίνδυνη στρατιώτη των Helghast, Echo, θα ανακαλύψετε μια νέα πτυχή αυτής της πανάρχαιας σύγκρουσης, αλλά και μια νέα πτυχή του εαυτού σας.
Η ιστορία του Killzone: Shadow Fall τοποθετείτε 30 χρόνια μετά τα γεγονότα του Killzone 3 σε μια φουτουριστική πόλη όπου κατοικούν Helghast και Vektans. Οι δύο πλευρές χωρίζονται από ένα τοίχος, το οποίο όμως δεν είναι αρκετό για να εμποδίσει την ένταση που υπάρχει μεταξύ τους από τα να εξελιχθεί σε πόλεμο. 
Έτος παραγωγής 2017
Εταιρεία Sony Interactive Entertainment
GamesGenre Action / Adventure

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Σχετικά Προϊόντα