Αρχική / Gaming/PS4/PS4 Games/GOD OF WAR 3 PS4
GOD OF WAR 3 PS4

GOD OF WAR 3 PS4

Κωδικός: P40335

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Τιμή 39,90 €

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ζήστε τον πυρετό των επικών μαχών και της απόλυτης αιματοχυσίας, καθώς αναζητάτε εκδίκηση από τους θεούς σε αυτήν την τρομερή αποκλειστική περιπέτεια δράσης στο PlayStation.
Η επιβολή της ηθικής τιμωρίας είναι στα χέρια σας. Πάρτε τον έλεγχο του "φαντάσματος της Σπάρτης" Kratos, σπέρνοντας το θάνατο και την καταστροφή στους θεούς που σας πρόδωσαν.
 
Εξοπλισμένοι με τις θανάσιμες διπλές λεπίδες με αλυσίδα του Kratos, αντιμετωπίστε τα σκοτεινότερα πλάσματα της μυθολογίας και εξολοθρεύστε τα πάντα στο πέρασμά σας καταστρέφοντας τον Όλυμπο και τον πανίσχυρο Δία.
 
Το God of War III Remastered, που εκτυλίσσεται στο φανταστικό βασίλειο της Ελληνικής μυθολογίας, ζωντανεύει τη δημοφιλή περιπέτεια του PS3, μεταφέροντάς την στο PlayStation 4. Αναδυθείτε από τα πιο σκοτεινά βάθη του Άδη και σκαρφαλώστε στο πιο ψηλό σημείο του Ολύμπου μέσα στα εκθαμβωτικά γραφικά 1080p των 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.
  • Εξοπλισμένοι με τις θανάσιμες διπλές λεπίδες με αλυσίδα του Kratos, αντιμετωπίστε τα σκοτεινότερα πλάσματα της μυθολογίας και εξολοθρεύστε τα πάντα στο πέρασμά σας καταστρέφοντας τον Όλυμπο και τον πανίσχυρο Δία.
  • Το God of War III Remastered, που εκτυλίσσεται στο φανταστικό βασίλειο της Ελληνικής μυθολογίας, ζωντανεύει τη δημοφιλή περιπέτεια του PS3, μεταφέροντάς την στο PlayStation 4.
  • Αποκτήστε το απόλυτο πακέτο God of War III μαζί με όλο το περιεχόμενο λήψης και τις στολές από το PlayStation Store.
  • Αποτυπώστε κάθε στιγμή με τη λειτουργία φωτογραφίας: παγώστε, επεξεργαστείτε και μοιραστείτε στιγμιότυπα από όλη τη θεαματική δράση του Kratos.
  • Αναμετρηθείτε σε μοναδικούς κόσμους 3D γεμάτους λεπτομέρεια με ολοζώντανα γραφικά και τέσσερις φορές καλύτερη ανάλυση από την ανάλυση του πρωτοτύπου PS3.
  • Εξολοθρεύστε όλους τους αντιπάλους σας ιππεύοντας τρομακτικά πλάσματα και χρησιμοποιώντας θανάσιμα όπλα όπως το Cestus, τις πανίσχυρες ατσαλένιες γροθιές με την καταστροφική δύναμη.
Έτος παραγωγής 2015
Εταιρεία Sony Interactive Entertainment
Κυκλοφορία 2015-07-17
Product_GameCategory Action / Adventure
GamesGenre Action / Adventure

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Σχετικά Προϊόντα