Αρχική / Gaming/Pc/Pc Games/Warhammer 40000: Eternal Crusade PC
Warhammer 40000: Eternal Crusade PC

Warhammer 40000: Eternal Crusade PC

Κωδικός: C1808

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Τιμή 9,99 €

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

?Brothers! War calls you. Will you answer?  

Για πρώτη φορά, πάρε μέρος μαζί με τις αγαπημένες σας φατρίες στις πιο σκληρές και αυθεντικές Warhammer 40.000 μάχες που έχουν ποτέ δημιουργηθεί για shooting videogame.
Επέλεξε μια από τις τέσσερις παρατάξεις της 41ης χιλιετίας και πολέμησε για τον έλεγχο ενός δυναμικού κόσμου που βρίσκετε σε πόλεμο. Καθώς πολεμάς στον πλανήτη, διεκδίκησε περιοχές σε μαζικές μάχες και κέρδισε το δικαίωμα να προσαρμόζεις και να βελτιώνεις τους χαρακτήρες σου σε ένα πλούσιο σύστημα εξέλιξης από το lore του Warhammer 40.000.

Πάρε μέρος σε μαζικές μάχες

Πάρε μέρος σε μαζικές στρατιωτικές επιχειρήσεις μεταξύ 4 παρατάξεων για την κατάκτηση ενός δυναμικού κόσμου. Όρμησέ στην πρώτη γραμμή για να συντρίψεις τους εχθρούς σου. Πολέμησε σώμα με σώμα, πέταξε με ένα jump pack ή πυροβόλησε μέσα στην μάχη από τους πύργους ενός πλήρους οπλισμένου τανκ. Η μάχη στο Eternal Crusade κυμαίνεται από την προσωπική αντιπαράθεση με Chainswords μέχρι έναν πραγματικά επικό πόλεμο. 

Η φατρία σου είναι η οικογένειά σου τώρα

Η νίκη δεν ανήκει σε έναν μόνο στρατιώτη. Είτε είσαι σε PVP ή PVE, η ομάδα σου πρέπει να συνεργαστεί για να ξεπεράσει τη συνεχή αντίσταση στην πορεία της προς τη δόξα. Αντιμετώπισε τον θάνατο, δίπλα, δίπλα με τα αδέλφια σου καθώς υπερασπίζεστε τα οχυρά σας ή σκάψτε στο Underworld για να πολεμήσεις συμμαχικά ενάντια στις εξωγήινες ορδές των Tyranids.

Επέλεξε τις συμμαχίες σου

Διάλεξε μεταξύ είκοσι διαφορετικών υπό – φατριών, κέρδισε εκατοντάδες όπλα και αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί από τα 29 χρόνια του lore του Warhammer 40.000 για να δημιουργήσεις τον τέλειο πολεμιστή.
Έτος παραγωγής 2016
Εταιρεία BEHAVIOUR
Κυκλοφορία 2016-09-23
Product_GameCategory Third Person Shooter
GamesGenre Third Person Shooter

Σχετικά Προϊόντα