Αρχική / Gaming/PC/Pc Games/THE SIMS 4 STANDARD EDITION PC
THE SIMS 4 STANDARD EDITION PC

THE SIMS 4 STANDARD EDITION PC

Κωδικός: C1592

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Τιμή 39,99 €

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Το The Sims 4 είναι το πολυαναμενόμενο παιχνίδι προσομοίωσης που σας επιτρέπει να παίξετε με τη ζωή όπως ποτέ άλλοτε. 

Δημιουργήστε νέους Sims με νοημοσύνη και συναισθήματα, οι αντιδράσεις τους είναι πιο ολοκληρωμένες και επηρεάζονται από τις σχέσεις τους και τα συναισθήματα τους. Περιλαμβάνει νέα εύχρηστα και διασκεδαστικά εργαλεία. Δημιουργήστε τους Sims σας μέσα από το εργαλείο Create A Sim και χτίστε μοναδικά σπίτια με το Build Mode. Ελέγξτε το μυαλό, το σώμα και τη καρδιά των Sims σας μέσα από το δυναμικό παιχνίδι και ζωντανέψτε τις ιστορίες τους. 

Χαρακτηριστικά
  • Νέοι Sims. Δημιουργήστε και ελέγξτε πιο έξυπνους και πιο συναισθηματικούς Sims.
  • Νοημοσύνη. Οι Sims σας κινούνται και αντιδρούν με ακόμα πιο αληθινό τρόπο. Κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα και τα συναισθήματα τους αντικατοπτρίζονται στη γλώσσα του σώματος τους. Επιλέξτε τη προσωπικότητα, τις προσδοκίες και εξερευνήστε το εύρος των στόχων τους μέσα από τις σκέψεις, τις ικανότητες, την καριέρα και τις αναμνήσεις τους.
  • Συναισθηματικό βάθος. Για πρώτη φορά, οι Sims νιώθουν και εκφράζουν συναισθήματα. Οι Sims σας μπορούν να νιώσουν πολλά συναισθήματα σε διαφορετικό βαθμό τα οποία επηρεάζονται από άλλους Sims, κινήσεις, γεγονότα, αναμνήσεις ή ακόμα και από τα ρούχα και τα αντικείμενα τα οποία επιλέγετε. Τα συναισθήματα σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πιο πλούσιες ιστορίες με ακόμα περισσότερους τρόπους.
  • Νέα εργαλεία δημιουργίας. Τα εργαλεία δημιουργίας των Sim και της κατασκευής έχουν βελτιωθεί και σας προσφέρουν ακόμα περισσότερους τρόπους για να φτιάξετε τα πάντα όπως πραγματικά θέλετε.
  • Πλούσιες ανταμοιβές. Κερδίστε νέα αντικείμενα, εμφανίσεις και χαρακτηριστικά με το να συμμετέχετε σε διοργανώσεις, να ανακαλύπτετε συλλεκτικά αντικείμενα και να ξεκλειδώνετε επιτεύγματα.
  • Μοιραστείτε τις δημιουργίες σας. Μοιραστείτε τα σπίτια των Sims σας με τους φίλους και την κοινότητα. Κατεβάστε δημιουργίες από την κοινότητα για νέες εμφανίσεις! 
Έτος παραγωγής 2014
Εταιρεία Electronic Arts
Κυκλοφορία 2014-09-05
Product_GameCategory Simulation
GamesGenre Simulation

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Σχετικά Προϊόντα