Αρχική / Gaming/Pc/Pc Games/Ni No Kuni II: Revenant Kingdom PC
Ni No Kuni II: Revenant Kingdom PC

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom PC

Κωδικός: C1893

Προπαραγγελία

Τιμή 49,90 €

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

?
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 23/03/2018 

Το παραμύθι συνεχίζεται με το Ni No Kuni II: Revenant Kingdom! Ο νεαρός πρίγκιπας Evan βρίσκεται αντιμέτωπος με σκληρές αποφάσεις: πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται το βασίλειό του και να το επεκτείνει, ως ικανός ηγέτης. Αυτό θα τον οδηγήσει σε μια περιπέτεια που ποτέ δεν ονειρεύτηκε, κι έτσι θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, ανακαλύπτοντας κι εξερευνώντας παράλληλα με εσένα!

Με μαγευτικά, όμορφα γραφικά, έναν φανταστικό κόσμο να εξερευνήσεις και ένα υπέροχο καστ χαρακτήρων να γνωρίσεις, το Ni No Kuni II: Revenant Kingdom προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Μάχες σε πραγματικό χρόνο, πληθώρα αποστολών και μυστικά να βρεις, αποτελούν τον «κορμό» του παιχνιδιού που θα σε κρατήσει στο... παραμύθι για αμέτρητες ώρες!
  • Μπες στον παραμυθένιο κόσμο του Ni No Kuni και ζήσε την ιστορία του πρίγκιπα Evan, ενός μικρού αγοριού που καλείται να διευθύνει ένα ολόκληρο βασίλειο
  • Μάχες σε πραγματικό χρόνο εκμεταλλεύονται πλήρως το role playing gameplay, επιτρέποντάς σου να αντιμετωπίσεις τα πάντα με το δικό σου στυλ!
  • Εκπληκτικά γραφικά, μοναδικοί χαρακτήρες κι ένας τεράστιος κόσμος να εξερευνήσεις: ένα παραμυθένιο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους!
  • Με μουσική από τον Joe Hisaishi και σχέδια χαρακτήρων από τον Yoshiyuki Momose, ο οπτικοακουστικός τομέας του Ni No Kuni II είναι ένα καλλιτεχνικό θαύμα!
Έτος παραγωγής 2017
Εταιρεία BNEE
Κυκλοφορία 2018-03-23
GamesGenre Role-Playing
Preorder Ναι

Σχετικά Προϊόντα