Αρχική / Gaming/PC/Pc Αξεσουάρ/Razer Goliathus Mouse Mat -Medium (Control)
Razer Goliathus Mouse Mat -Medium (Control)

Razer Goliathus Mouse Mat -Medium (Control)

Κωδικός: ES7031

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Τιμή 19,90 €

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Κατασκευασμένο στα εργαστήρια της Razer από επιστήμονες και δοκιμασμένο εκτενώς στο πεδίο της μάχης από τα μεγαλύτερα ονόματα του επαγγελματικού παιχνιδιού σήμερα, το Razer Goliathus Control αυξάνει την ακρίβεια και την απόκριση των gaming mouses, χωρίς τις ενοχλητικές φθορές στην επιφάνεια και τις γωνίες και χωρίς να φθείρει τα πόδια του ποντικιού.

Η ειδική ύφανση επιτρέπει στα ποντίκια, ανεξάρτητα από το είδος του αισθητήρα, να καταγράφουν και την παραμικρή κίνηση, με αποτέλεσμα αξεπέραστη ακρίβεια και στόχευση, αλλά και απόλυτο έλεγχο, λόγω της ομαλής κίνησης.
Χαρακτηριστικά:
  • Πυκνή ύφανση. Η μελετημένη ύφανση του Razer Goliathus Control edition αποδίδει τον σωστό βαθμό τριβής, για στόχευση και ακρίβεια σε επίπεδο pixel και ιδανική απόκριση του ποντικιού, με ομαλή και σταθερή κίνηση. Κατάλληλο για Strategy, RPG, και FPS, αλλά και για γραφίστες.
  • Κατασκευασμένο για όλες τις ρυθμίσεις ευαισθησίας και τους αισθητήρες, το Razer Goliathus Control Edition έχει κατασκευαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να ταιριάζει με όλα τα gaming mouses, άσχετα από τον βαθμό ευαισθησίας τους ή το είδος του αισθητήρα.
  • Διάσταση - 254X355X3mm.
  • Τυλίγεται και μεταφέρεται εύκολα. 
Κατασκευαστής Razer

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Σχετικά Προϊόντα