Ακουστικά Hands Free Razer Hammerhead USB-C (ANC)

ES7245

Απορρίψτε το θόρυβο
Τα Razer Hammerhead USB-C λειτουργούν με ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) , προσφέρουν τη δυνατότητα ακύρωσης θορύβου που έχουν μεγαλύτερα ακουστικά χωρίς τον όγκο τους. Η τεχνολογία διπλού οδηγού συνδυάζει τα μπάσα από ένα δυναμικό πρόγραμμα οδήγησης και τις λεπτομέρειες υψηλής συχνότητας από έναν ισορροπημένο οδηγό για πλήρη ήχο, ενώ ένας μετατροπέας ψηφιακού προς αναλογικό σήματος (DAC) εξασφαλίζει ότι είναι καθαρός και ασυμπίεστος. Τα in-ear διαθέτουν επίσης ένα ανθεκτικό πλαίσιο από αλουμίνιο, braided καλώδια και inline control.

USB-C Powered Active Noise Cancellation
Απολαύστε αυτά που ακούτε – και αυτά που όχι. Η ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) παρέχει τη δυνατότητα μείωσης του εξωτερικού ήχου, ώστε να μην υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε εσάς και τον εκπληκτικό ήχο τους.

Τεχνολογία Διπλών Οδηγών
Απολαύστε τον πλήρη, πλούσιο ισορροπημένο ήχο και το βαθύ μπάσο από έναν δυναμικό οδηγό και τις λεπτομέρειες υψηλής συχνότητας από έναν ισορροπημένο οδηγό.

Comply™ Foam Tips
Αποκτήστε άνετη, ασφαλή εφαρμογή στο εσωτερικό του αυτιού και ενισχυμένη μόνωση με τα foam tips Comply ™ t-500. Για ακόμη πιο μεγάλα επίπεδα άνεσης, επιλέξτε ανάμεσα σε ένα από τα 3 επιπλέον μεγέθη άκρων σιλικόνης.

Ανθεκτικότητα και ελεύθερα από φασαρία
Ένα συμπαγές πλαίσιο από αλουμίνιο καθιστά το ακουστικό στιβαρό στις απαιτήσεις της καθημερινής χρήσης, ενώ τα braided καλώδια εξασφαλίζουν ότι δεν χρειάζεται να ξεμπλέκετε τα καλώδια κατά τη χρήση.

Ενσωματωμένος μετατροπέας σήματος ψηφιακού σε αναλογικό
Ένας ενσωματωμένος μετατροπέας ψηφιακού σε αναλογικό (DAC) βοηθά στη διαδικασία και τη μετατροπή ενός ψηφιακού σήματος σε αναλογικό, παράγοντας ποιότητα ήχου 24bit / 96khz για καθαρό, ασυμπίεστο ήχο.

Inline Control και Mic
Απενεργοποιήστε την υπηρεσία ANC, πραγματοποιήστε μια κλήση στο δρόμο ή πραγματοποιήστε γρήγορη και εύκολη ρύθμιση της έντασης όταν μιλάτε με το inline control.

Headphones
Απόκριση Συχνότητας: 20 Hz – 20 kHz
Αντίσταση: 32 ± 15% Ω
Ευαισθησία: 110 ± 3 dB (Max SPL)
Ισχύς Εισόδου: 10mW/20mW
Ηχεία: Dynamic + Balanced Armature
Τύπος Σύνδεσης: USB-C Connector
Μήκος καλωδίου: 1.2 m
Βάρος: 21 g
Μικρόφωνο
Απόκριση Συχνότητας: 100 Hz – 10 kHz
Signal-to-noise ratio: > 58 dB
Ευαισθησία (@1 kHz): -40 ± 3 dB
Τύπος δέκτη: Omnidirectional
In-Line Control
Volume Control
Microphone Quick Mute
ANC On/Off

Εγγύηση 2 έτη8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να παραδίδει μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Κατά την περιήγηση σου, συναινείς στην χρήση των cookies. Πολιτική Απορρήτου

Προϊόντα στα Αγαπημένα