Outcast Second Contact PS4

P40761
Format PS4
Είδος Action / Adventure
Κατασκευαστής Bigben Interactive
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 2017-11-10

Πάρτε το ρόλο του Cutter Slade, ένος δοκιμασμένου ελίτ στρατιώτη και εξερευνήστε τον πλανήτη Adelpha με απόλυτη ελευθερία. Καθώς ταξιδεύετε σε αυτόν τον μαγευτικό κόσμο, όπου η μαγεία και η επιστήμη αναμιγνύονται, ανακαλύψτε εξωτικές πόλεις, αντιμετωπίστε εχθρούς και προσπαθήστε να μάθετε τα μυστικά ενός προηγμένου πολιτισμού. Κάντε τις σωστές επιλογές σε αυτόν τον συστημικό, ζωντανό κόσμο, επειδή το πεπρωμένο αυτών των δύο συμπάντων εξαρτάται από την επιτυχία σας.

Ενας κόσμος γεμάτος πιθανότητες. Μέσα από εκατοντάδες αναζητήσεις, ο τεράστιος ανοιχτός κόσμος της Outcast - Second Contact προσφέρει μια επική περιπέτεια.
 • Ξεκινήστε την περιπέτεια σας με απόλυτη ελευθερία σε αυτόν τον τεράστιο ανοικτό κόσμο.
 • Προχωρήστε με τον δικό σας ρυθμό μέσω διαφόρων αναζητήσεων που είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή.
 • Αντιμετωπίστε τους Talans σε επικύνδηνες μάχες ή χρησιμοποιήστε τακτικές κατασκοποίας.
 • Χρησιμοποιήστε ένα οπλοστάσιο εξελισσόμενων όπλων και gadgets υψηλής τεχνολογίας, προσαρμόστε τη στρατηγική σας για να ταιριάζει στην κατάστασή σας.
 • Αλλάξτε την ισορροπία των δυνάμεων στο Adelpha. Το Outcast - Second Contact λαμβάνει χώρα σε έναν ζωντανό κόσμο όπου οι ενέργειές σας έχουν άμεσες και ορατές επιπτώσεις στο οικοσύστημα.
?Ενας ζωντανός πλανήτης. Ξεκινήστε ένα φανταστικό ταξίδι στο πλανήτη Adelpha, έναν μαγευτικό κόσμο γεμάτο από εξαιρετικά πλάσματα και τον πλανήτη των Talans, ενός προηγμένου εξωγήινου πολιτισμού.
 • Εξερευνήστε 6 διαφορετικές ηπείρους με τα πόδια ή στους ώμους ενός Tw?n-Ha και διεισδύστε σε άγριες περιοχές άγνωστες στον άνθρωπο. Καθώς θα μάθετε την κουλτούρα ενός εξωγήινου πολιτισμού, θα μπείτε στην καρδιά της κοινωνίας Talan. Διαπραγματευτείτε με τους εμπόρους του Riss, κάντε συναλλαγές με τις ανταρτικές δυνάμεις ή ακολουθήστε το μυστικό μονοπάτι του μεγάλου Shamaz.
 • Κάθε συνάντηση, κάθε εκδήλωση είναι μια πρόσκληση για περιπέτεια σε αυτόν τον συναρπαστικό κόσμο.
Η αποστολή της ζώης σας. 
Στο εγγύς μέλλον, η ανθρωπότητα ανακάλυψε ότι δεν είναι μόνη στο σύμπαν. Δυστυχώς, η πρώτη επαφή με τα νοήμονα όντα μετατρέπεται σε καταστροφική κατάσταση όταν ένας δειγματολήπτης που αποστέλλεται από την αμερικανική κυβέρνηση καταστρέφεται από τους ντόπιους ενός κόσμου που ονομάζεται Adelpha. Το περιστατικό δημιουργεί ένα ενεργειακό κατακλυσμό που απειλεί να καταστρέψει τη Γη. Είσαστε ο Cutter Slade, ένας ναύτης SEAL που στάλθηκε σε μια αποστολή στην Adelpha για να βρει και να επισκευάσει τον probe, προκειμένου να αποφευχθεί αυτή η καταστροφή. Καλοδεχούμενος από τους ντόπιους ως "Ulukai" - ένας μεσσίας από μια αρχαία προφητεία - θα ανακαλύψετε ότι το μέλλον του Adelpha και της Γης συνδέονται.
 • Περισσότερες από 50 ώρες περιπέτειας μέσα σε μια δυναμική και γρήγορη ιστορία.
 • Αντιμετωπίστε τους αιμοσταγείς τυράννους και απελευθερώστε τους ανθρώπους κάτω από το ζυγό της καταπίεσης.
 • Αναλάβετε το ρόλο του Cutter Slade, ενός χαρισματικού ήρωα.

?Ο Ulukai επέστρεψε!Το Outcast - Second Contact είναι το πλήρες remake του τίτλου Outcast. Έχοντας το πρώτο ανοιχτό κόσμο 3D στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών και έχοντας την πρωτοπορία στο σύγχρονο είδος δράσης-περιπέτειας, η έκδοση του 1999 κέρδισε πάνω από 100 βραβεία συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού περιπέτειας της χρονιάς.
 • Το σύμπαν Outcast δημιουργήθηκε πλήρως με σύγχρονα γραφικά.
 • Πολεμίστε ακόμα πιο δυναμικά με νέες κινήσεις: dodges, rolls, sprint και σύστημα κάλυψης.
 • Νέες κρυφές περιοχές που αποκαλύπτουν μερικά από τα πιο συζητημένα μυστήρια του Adelpha από τους οπαδούς του αρχικού παιχνιδιού.

Γενικά

Format
PS4
Είδος
Action / Adventure
Κατασκευαστής
Bigben Interactive
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
2017-11-10

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να παραδίδει μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Κατά την περιήγηση σου, συναινείς στην χρήση των cookies. Πολιτική Απορρήτου

Προϊόντα στα Αγαπημένα