Agents of Mayhem Day 1 Ed PC

C1853
Format PC
Είδος Action / Adventure
Κατασκευαστής Deep Silver
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 2017-08-28
Με μια ταυτόχρονη, παγκόσμια επίθεση, η LEGION υποδουλώνει τα έθνη του κόσμου και η μόνη δύναμη που μπορεί να την σταματήσει είναι η MAYHEM. Με ηγέτη τη μυστηριώδη και προσγειωμένη Persephone Brimstone, οι ειδικοί Υπέρ-Πράκτορες της MAYHEM καλούνται στην πόλη Σεούλ της Νότιας Κορέας. 
Ο ηγέτης της LEGION, Minister Doctor Babylon, μαζί με τους διαβολικούς υποτακτικούς του θέτουν σε κίνηση ένα απαίσιο σχέδιο για την κατασκευή μιας συσκευής που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο και να προσφέρει απαράμιλλη  δύναμη στην εγκληματική τους οργάνωση. Για να μπορέσουν να αποτρέψουν τη LEGION από την υποδούλωση του κόσμου,  οι Agents of Mayhem πρέπει να διασχίσουν ένα εκτενές αστικό πεδίο μάχης, από το έδαφος μέχρι τις οροφές των κτηρίων, και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σχηματίσουν μια ομάδα υπέρ-πρακτόρων που θα σταματήσει τη LEGION με κάθε κόστος. 
Η επιτυχία κάθε άλλο παρά είναι εξασφαλισμένη και οι παράπλευρες ζημιές είναι σημαντικές, όμως όλα αυτά αποτελούν καθημερινότητα για τους Agents.

ΕΙΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΥΠΕΡ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ:
 • Επιλέξτε μια ομάδα 3 άρτια εκπαιδευμένων, αναγνωρίσιμων χαρακτήρων από μια ομάδα 12 μοναδικά σχεδιασμένων πρακτόρων της MAYHEM, που αναδύουν προσωπικότητα.
 • Αναλάβετε το ρόλο οποιουδήποτε από τους 3 Υπέρ-Πράκτορες που θα επιλέξετε να ρίξετε στη μάχη και μεταφέρετε τον έλεγχο από τον ένα στον άλλο στιγμιαία για πιο λεπτομερές gameplay.
 • Προσαρμόστε τις δεξιότητες του πράκτορά σας και αναβαθμίστε το οπλοστάσιο, τις ειδικές συσκευές και τα οχήματά του.
 • Αναβαθμίστε το ARK, την επιχειρησιακή βάση της MAYHEM για να έχετε περισσότερες επιλογές και πιο λεπτομερές gameplay.
ΖΗΣΤΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΕΟΥΛ:
 • Η τεχνολογικά ανεπτυγμένη πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας με το ανοιχτό προς εξερεύνηση τοπίο της είναι το πεδίο στο οποίο θα εξοντώσετε τη LEGION.
 • Ανακαλύψτε μυστικά ερευνητικά κέντρα κρυμμένα σε όλη την έκταση της Σεούλ, μυστικές εχθρικές βάσεις κάτω από τη γυαλιστερή επιφάνεια της πόλης και ξεσκεπάστε δαιμονικά σχέδια δράσης.
 • Μεταφέρετε τη μάχη ενάντια στη LEGION σε όλη την έκταση της Σεούλ με μια μεγάλη ποικιλία αποστολών και καταστρέψτε όπλα που μπορούν να καταστρέψουν τον κόσμο!
 • Εξερευνήστε πεζή ή χρησιμοποιήστε οχήματα για να ταξιδέψετε τόσο οριζόντια όσο και κάθετα στο περιβάλλον.
ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΠΤΙΚΗ ΣΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ:
 • Εμπνευσμένο από την ποπ κουλτούρα που περιστρέφεται γύρω από τους υπερήρωες, από τα comics και τις σειρές κινουμένων σχεδίων του Σαββατιάτικου πρωινού, το Agents of Mayhem
 • Παίρνει τα καλύτερα στοιχεία από αγαπημένες στιγμές των παλαιότερων και των σύγχρονων γενεών gamers!
 • Έντονη δράση που συνδυάζεται με το καλλιτεχνικό ύφος και το χαρακτηριστικό χιούμορ που αντλεί η Volition από τα comics, με αποτέλεσμα η εμπειρία του gameplay να μεταφέρεται σε ένα ολοκαίνουριο σύμπαν.

Γενικά

Format
PC
Είδος
Action / Adventure
Κατασκευαστής
Deep Silver
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
2017-08-28

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να παραδίδει μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Κατά την περιήγηση σου, συναινείς στην χρήση των cookies. Πολιτική Απορρήτου

Προϊόντα στα Αγαπημένα