Αρχική / Ταινίες/DVD/Κάποτε στην Κίνα ΙΙ (DVD)
Κάποτε στην Κίνα ΙΙ (DVD)

Κάποτε στην Κίνα ΙΙ (DVD)

Κωδικός: -3797

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

    5000320

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑΈτος, 1895. Τόπος, η Αυτοκρατορία της Κίνας. Ο Γουόνγκ Φέι Χονγκ, ο μάστερ των πολεμικών τεχνών της ομάδας Δέκα Τίγρεις, φτάνει στην Καντόνα για ένα συνέδριο με θέμα τη Δυτική και την Κινεζική Ιατρική. Εκεί συναντά τον Σουν Γιατ Σεν και τον Λιουκ, με τους οποίους δημιουργεί μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού καθώς μοιράζονται το ίδιο όραμα για την ανάπτυξη της Κίνας.
Κατά τη διαμονή του στην Καντόνα, ο Γουόνγκ ανακαλύπτει ότι στους δρόμους της πόλης επικρατεί η βία, αφού μια συμμορία, οι Λευκοί Λωτοί, πολεμούν οτιδήποτε ξένο και θέλουν να αποτρέψουν κάθε δυτική επιρροή. Αρχηγός τους είναι ο Κουνγκ, που φημολογείται όται κατέχει υπεράνθρωπες δυνάμεις που τον κάνουν άφθαρτο… Ο Γουόνγκ δεν μπορεί να μείνει άπραγος μπροστά στη μισαλλοδοξία που σκορπάει παντού το θάνατο και αποφασίζει να αντισταθεί με τη βοήθεια των δύο καινούργιων του φίλων.
Όταν εμπλέκεται ες όλα αυτά και ο Στρατός, τα πράγματα δυσκολεύουν και η δράση κορυφώνεται σε μια συναρπαστική, ανεπανάληπτη σκηνή δράσης που κλείνει το δεύτερο μέρος της τριλογίας που σημάδεψε την ιστορία του κινηματογράφου πολεμικών τεχνών.
Αναλογία εικόνας 16:9 / 2.35:1 Widescreen
Ήχος ταινίας Dolby Digital 5.1
Έτος παραγωγής 1992
Διάρκεια ταινίας 108
Κυκλοφορία 2010-06-03

Σχετικά Προϊόντα