Τα Seven Spots, πάντα πρωτοπόρα στην αγορά και ενοικίαση gaming, σου προσφέρουν νέα ολοκληρωμένα πακέτα διασκέδασης! 

Δεν έχεις αποκτήσει ακόμη την κονσόλα PS4 που θέλεις; Κανένα πρόβλημα! Τώρα μπορείς να τη νοικιάσεις μαζί με ένα χειριστήριο Dualshock 4 με 3,90€ την ημέρα. Αν θέλεις ένα έξτρα χειριστήριο, μπορείς να το έχεις με επιπλέον 1,50€ την ημέρα

Ή μπορείς να επιλέξεις το ολοκληρωμένο πακέτο των Seven Spots που περιλαμβάνει μία κονσόλα PS4 μαζί με δύο χειριστήρια και ένα game της επιλογής σου για 6 ημέρες μόνο με 25,90 €!

Θέλεις να βιώσεις την εμπειρία του τρισδιάστατου gaming και να ανακαλύψεις έναν νέο τρόπο παιχνιδιού; Τώρα μπορείς να νοικιάσεις εξοπλισμό VR με 5,90 € την ημέρα ή με 15,90 € για 6 μέρες! 

Με την υπηρεσία «Home Gaming*» των Seven Spots, σου δίνεται η ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τον νεότερο εξοπλισμό σε PS4 και VR, να δοκιμάσεις νέα παιχνίδια και να ανταγωνιστείς τους φίλους σου – και όλα αυτά στην άνεση του ίδιου του σπιτιού σου! 

Επίλεξε τα πακέτα των Seven Spots για συνεχόμενη διασκέδαση! 

Σε ποιους απευθύνεται:

1. Σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο του PS4 και του VR χωρίς να το αγοράσουν! 

2. Σε εκείνους που προτιμούν να βυθίζονται στον κόσμο των games στην ιδιωτικότητα του σπιτιού τους! 

3. Σε αυτούς που δεν χορταίνουν το gaming! 

Με υπηρεσία «Home Gaming» των Seven Spots μπορείς να λιώσεις στο παιχνίδι!

*Η υπηρεσία προϋποθέτει εγγύηση καλής χρήσης του εξοπλισμού αξίας 50€, η οποία επιστρέφεται αυτούσια με την επιστροφή του εξοπλισμού στο κατάστημα.

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να παραδίδει μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Κατά την περιήγηση σου, συναινείς στην χρήση των cookies. Πολιτική Απορρήτου

Προϊόντα στα Αγαπημένα