Είναι παλιά; Αντάλλαξέ τα!

Φέρε στα SevenSpots τα παλιά σου games και τις παλιές σου κονσόλες και αντάλλαξέ τα. Πάρε καινούρια ή κέρδισε έκπτωση και απόκτησε το κινητό ή το tablet που θέλεις σε ασυναγώνιστη τιμή!

Συχνές ερωτήσεις για την υπηρεσία της ανταλλαγής στα Seven Spots:

Πως ανταλλάζω τα παλιά μου games;
Πολύ απλά, φέρνεις όσα games έχεις βαρεθεί ή τερματίσει, μαθαίνεις την αξία τους από τον υπεύθυνο του καταστήματος και αμέσως μπορείς να πάρεις είτε καινούρια games σε μειωμένη τιμή, είτε να κερδίσεις έκπτωση για οποιοδήποτε άλλο προϊόν εσύ επιθυμείς.

Σε καμία περίπτωση δεν καταβάλλεται σε μετρητά το ισόποσο της αξίας του game.

Μπορώ να φέρω game οποιουδήποτε format;

H ανταλλαγή ισχύει για τα περισσότερα games και formats εφόσον είναι τα αυθεντικά, είναι σε καλή κατάσταση και συμπεριλαμβάνονται στη σχετική λίστα ανταλλαγής που διατηρεί το κάθε κατάστημα.

Η τελική αξιολόγηση για την αγορά ή μη των μεταχειρισμένων προϊόντων μπορεί να γίνει μόνο από τον υπεύθυνο του εκάστοτε καταστήματος Seven Spots.

Πως ανταλλάσσω την παλιά μου κονσόλα;

Το ίδιο απλά, φέρνεις την παλιά σου κονσόλα σε ένα κατάστημα SevenSpots, μαθαίνεις την αξία της από τον υπεύθυνο του καταστήματος και αμέσως μπορείς να πάρεις την καινούρια σου κονσόλα σε πολύ χαμηλότερη τιμή ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν εσύ επιθυμείς.

Μπορώ να επιστρέψω οποιαδήποτε κονσόλα;

Ναι, αρκεί να είναι της τελευταίας τετραετίας, σε καλή κατάσταση, δηλαδή να λειτουργεί, να παίζει τα παιχνίδια κανονικά, να συνοδεύεται από το φορτιστή ρεύματος, αν πρόκειται για φορητή κονσόλα και να συμπεριλαμβάνεται στη σχετική λίστα ανταλλαγής που διατηρεί το κάθε κατάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, η τελική αξιολόγηση για την αγορά μπορεί να γίνει μόνο από τον υπεύθυνο του εκάστοτε καταστήματος Seven Spot.

Υπάρχει όριο στην έκπτωση που μπορώ να κερδίσω επιστρέφοντας τα παλιά μου games ή και τις παλιές μου κονσόλες;

Όχι, δεν υπάρχει κανένα όριο στην έκπτωση που μπορείς να κερδίσεις!

Φέρνοντας τα παλιά σου games ή και τις παλιές σου κονσόλες μπορείς να πάρεις το καινούριο game ή όποιο προϊόν εσύ επιθυμείς ακόμα και δωρεάν!

Μπορώ να αγοράσω κάποιο μεταχειρισμένο game ή κονσόλα χωρίς να επιστρέψω κάποιο δικό μου;

Ναι, μπορείς. Για όλα τα μεταχειρισμένα games και κονσόλες υπάρχει εγγύηση καλής λειτουργίας.

Σε ποιο κατάστημα Seven Spot μπορώ να απευθυνθώ και πότε;

Μπορείς να μας επισκεφτείς όποτε θελήσεις εντός του ωραρίου του κάθε καταστήματος.

Βρες το κοντινότερο Seven Spot εδώ.

Όροι ανταλλαγής

  1. Σε καμία περίπτωση δεν καταβάλλεται σε μετρητά το ισόποσο της αξίας του game.
  2. Μέσω του προγράμματος της Ανταλλαγής δεν μπορεί να γίνει αγορά προπληρωμένων καρτών χρόνου ομιλίας, προπληρωμένων καρτών ψηφιακού περιεχομένου  (π.χ. SteamWalletCards, LeagueofLegends) καθώς και εισιτηρίων θεαμάτων-εκδηλώσεων, αεροπορικών εισιτηρίων, vivae-money και οποιουδήποτε άλλου προϊόντος ή υπηρεσίας διατίθεται μέσω της Viva.
  3. Το εκάστοτε κατάστημα Seven Spot διατηρεί το δικαίωμα να μην προβεί σε συγκεκριμένη ανταλλαγή, εφόσον διατηρεί ήδη επαρκές απόθεμα σε αντίστοιχα μεταχειρισμένα games ή κονσόλες

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να παραδίδει μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Κατά την περιήγηση σου, συναινείς στην χρήση των cookies. Πολιτική Απορρήτου

Προϊόντα στα Αγαπημένα