Avengers: Endgame - Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη

Avengers: Endgame

Παίζουν: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson

Σκηνοθεσία: Anthony Russo, Joe Russo

Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας με ηπερήρωες

IMDB: 8.6

Η μάχη των Εκδικητών με τον Thanos είχε καταστροφικά αποτελέσματα για όλο το σύμπαν, με σημαντικές απώλειες τόσο στον πληθυσμό της Γης, όσο και στην ομάδα των Εκδικητών. Τώρα οι εναπομείναντες Avengers πρέπει να συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους και να βρουν τον τρόπο να νικήσουν τον Thanos μια για πάντα. 

Γιατί να το δω

 1. Γιατί είναι η πρώτη ταινία που οι εισπράξεις της άγγιξαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής της!
 2. Γιατί σε αυτή την ταινία ο Robert Downey Jr. ξεπέρασε το ρεκόρ του Hugh Jackman για τις περισσότερες εμφανίσεις στο ίδιο ρόλο ηπερήρωα – 10 μέσα σε 11 χρόνια, αντί για τις 10 μέσα σε 17 χρόνια του Jackman!
 3. Γιατί περιέχει τις τελευταίες κινηματογραφικές εμφανίσεις του Stan Lee και του Robert Redford. 

Ήξερες ότι:

 • Γυρίστηκε αμέσως μετά το Avengers: Infinity War και μέσα σε 200 μέρες. 
 • Ο Robert Downey Jr. ήταν ο μόνος ηθοποιός που διάβασε ολόκληρο το σενάριο. 
 • Για τις σκηνές τις Natalie Portman χρησιμοποιήθηκε αχρησιμοποίητο υλικό από το Thor: The Dark World με voice-over. 
 • Η Evangeline Lilly και ο Paul Rudd γύριζαν ταυτόχρονα αυτή την ταινία και το Ant-Man and the Wasp. 
 • Ο Paul Rudd δεν φόρεσε σε καμία σκηνή το κοστούμι του Ant-Man. Σε όλες προστέθηκε ψηφιακά. 
 • Είναι η μόνη ταινία που ο Robert Redford υποδύεται τον ίδιο ρόλο για δεύτερη φορά. Επίσης, σύμφωνα με τις δηλώσεις συνταξιοδότησής του ύστερα από 59 χρόνια στο χώρο, είναι και ο τελευταίος ρόλος της καριέρας του. 
 • Στην ταινία κάνουν cameo εμφάνιση οι σκηνοθέτες ταινιών της Marvel Joe Russo, Taika Waititi και Jon Favreau. 
 • Στην ταινία χρησιμοποιήθηκε το τελευταίο υλικό που άφησε πίσω ο Stan Lee και άρα αυτή είναι η τελευταία του cameo εμφάνιση. Μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν ειδικά εφέ για να φαίνεται νεώτερος, όπως ήταν τη δεκαετία του ’70. 
 • Η διαφημιστική καμπάνια της ταινίας ζητούσε από τους φαν που την είδαν να μην αποκαλύψουν την υπόθεσή της, χρησιμοποιώντας τα hashtags #DontSpoilTheEndgame και #ThanosDemandsYourSilence.
 • Μέσα σε 6 ώρες έσπασε κάθε ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων στο ίντερνετ, προκαλώντας την κατάρρευση των σελίδων πωλήσεων. 
 • Λόγω της αυξημένης ζήτησης, πολλοί κινηματογράφοι έβαλαν έξτρα, μεταμεσονύκτιες προβολές! 
 • Όταν η ταινία ξεπέρασε σε εισπράξεις τον Τιτανικό, ο James Cameron έστειλε μήνυμα για συγχαρητήρια στον παραγωγό Kevin Feige και στα Marvel Studios με μία φωτογραφία του Τιτανικού, όπου στη θέση του παγόβουνου υπήρχε το γράμμα Α των Avengers. 
Fun Deals
Smile

Αλίτα: Ο Άγγελος της Μάχης

Alita: Battle Angel

Παίζουν: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly

Σκηνοθεσία: Robert Rodriguez

Κατηγορία: Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας

IMDB: 7.4

Η Αλίτα είναι ένα ανθρωποειδές που ξυπνάει σε έναν μελλοντικό κόσμο που δεν αναγνωρίζει, χωρίς να έχει καμία μνήμη για την ταυτότητά της και τον κόσμο από τον οποίο προέρχεται. Ο ευγενικός επιστήμονας Αΐντο την περιθάλπει και προσπαθεί να την προστατέψει από το μυστηριώδες παρελθόν της, σε αντίθεση με τον νεαρό της φίλος, Χιούγκο, που θέλει να τη βοηθήσει να θυμηθεί. Όταν σκοτεινές δυνάμεις της πόλης αρχίζουν να καταδιώκουν την Αλίτα, εκείνη διαπιστώνει πως διαθέτει μοναδικές πολεμικές ικανότητες, που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει για να βοηθήσει τους νέους της φίλους. 

Αναζητώντας τον Χέντριξ

Smuggling Hendrix

Παίζουν: Adam Bousdoukos , Βίκυ Παπαδοπούλου, Τόνι Δημητρίου

Σκηνοθεσία: Μάριος Πιπερίδης

Κατηγορία: Κωμωδία, Περιπέτεια

IMDB: 6.8

Ο 43χρονος Γιάννης ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Κύπρο, αφού δεν καταφέρνει να στεριώσει σε σχέση ή δουλειά και χρωστάει πολλά χρήματα. Όταν όμως ο αγαπημένος του σκύλος, Τζίμι, περνάει κατά λάθος στην τουρκοκρατούμενη πλευρά του νησιού, τα σχέδιά του ανατρέπονται! Λόγω της ευρωπαϊκής νομοθεσίας που απαγορεύει τη διέλευση ζώων από τη μία πλευρά στην άλλη, ο Γιάννης αναγκάζεται να καταφύγει στη βοήθεια της πρώην κοπέλας του και ενός Τούρκου έποικου για να καταφέρει να πάρει πίσω το Τζίμι!

Νέες Κυκλοφορίες Για Ενοικίαση

Νέες Κυκλοφορίες Για Αγορά