Είσαι σκυμμένος πίσω από το οδόφραγμα – οι σφαίρες πέφτουν βροχή γύρω σου και περιμένεις υπομονετικά την κατάλληλη ευκαιρία για να σηκώσεις λίγο το κεφάλι και να εξοντώσεις τον εχθρό. Η στιγμή έρχεται και σηκώνεσαι με το όπλο στο χέρι, έτοιμος για τη χαριστική βολή – ξαφνικά, όλα παγώνουν… το ποντίκι σου δεν ανταποκρίνεται και πέφτεις στο έδαφος νεκρός.

Δεν υπάρχει χειρότερο από το να σε προδίδουν οι gaming συσκευές σου τις πιο κρίσιμες στιγμές. Ευτυχώς που υπάρχουν και αξιόπιστα προϊόντα που διασφαλίζουν πως όσα περιγράφονται παραπάνω θα παραμείνουν στον χώρο του Φανταστικού. Τέτοια είναι τα Spartan Gear Gaming Accessories, μια σειρά gaming περιφερειακών, εξοπλισμένων για κάθε μάχη. Μετά από τρία χρόνια στην αγορά έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήρια τους στον χώρο του gaming, βελτιώνονται συνεχώς και αποτελούν την ενδεδειγμένη λύση για κάθε παίκτη που σέβεται το χόμπι του. Μοντέρνα, ανθεκτικά, λειτουργικά, πάντα εκεί για να σε οδηγήσουν στη νίκη. Και το κυριότερο; Δεν χρειάζεσαι μια ολόκληρη περιουσία για να μείνεις ικανοποιημένος.

Ξεχωρίσαμε τρία από αυτά για να σας παρουσιάσουμε εδώ, παροτρύνοντας σας να δοκιμάσετε και την υπόλοιπη σειρά, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το Spartan Gear Kopis wired gaming mouse, με τον στιβαρό αλλά σύγχρονο σχεδιασμό του, είναι ιδανικό για τις κινήσεις ακριβείας που απαιτούν τα shooters του σήμερα και όχι μόνο. Επτά προγραμματιζόμενα πλήκτρα περιμένουν τις προσωπικές σας εντολές – μπορείτε να τα παραμετροποιήσετε πολύ εύκολα και με τέτοιο τρόπο ώστε το ποντίκι να ταιριάζει στο δικό σας στυλ παιχνιδιού. Η ανάλυση φτάνει τα 10.000 dpi, όμως η τιμή αυτή μπορεί να πέσει ανάμεσα στα 1.000 και στα 5.000 dpi. Ακόμα, διαθέτει φωτισμό RGB, τέσσερα βαράκια για να προσαρμόζετε το βάρος του ενώ το pollingrate του κυμαίνεται ανάμεσα στα 125, 500 και 1.000 HZ/s.

Συνδυάστε το με το Spartan Gear Cyclops  wired mechanical gaming keyboard και θα έχετε ένα σετ που… «σκοτώνει». Το Cyclops είναι ένα πλήρως μηχανικό πληκτρολόγιο με μεταλλική επιφάνεια και διακόπτες Outemu. Μόνο και μόνο από αυτό, γίνεται εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, πως πρόκειται για ένα πληκτρολόγιο που αντέχει την κακομεταχείριση κάθε είδους – και μην πείτε ότι φέρεστε στο δικό σας πληκτρολόγιο με όμορφο τρόπο… είμαστε κι εμείς gamers και ξέρουμε! Με τη λειτουργία anti-ghosting να εφαρμόζεται σε όλα του τα πλήκτρα, το Cyclops διασφαλίζει επιπλέον πως δεν θα πατήσετε το λάθος πλήκτρο τη λάθος στιγμή. Και ακολουθώντας τα πρότυπα των σύγχρονων gaming συσκευών που δίνουν μεγάλη βάση στο lifestyle του παίκτη, το Cyclops υποστηρίζει 11 διαφορετικά modesLED φωτισμού για κάθε γούστο.

Δεν σας φτάνουν αυτά; Τα θέλετε όλα; Επιλέξτε το Spartan Gear Hydra gaming combo. Πρόκειται για ένα πακέτο που περιλαμβάνει ένα σετ ακουστικών, ένα πληκτρολόγιο, ένα ποντίκι κι ένα mousepad! Τα ακουστικά συνδέονται στις συσκευές σας με ένα βύσμα ήχου USB +3.5 χιλιοστών, έχουν εύρος συχνότητας 20 – 25 KHz, το ηχείο τους είναι 40 χιλιοστά και εκπέμπουν μπλε LED φωτισμό για ατμόσφαιρα. Το πολύ λεπτό, suspension πληκτρολόγιο δεν πρέπει να σας ξεγελάσει, καθώς η μεταλλική πρόσοψη του και η βάση από κράματα μετάλλων διασφαλίζουν την ανθεκτικότητα του. Έχει anti-ghosting 7 πλήκτρων και οπίσθιο φωτισμό 3 χρωμάτων. Το mouse διαθέτει 7 προγραμματιζόμενα πλήκτρα για τις ανάγκες σας, ανάλυση 3.200 dpi και διακόπτει για την μείωση τους στα 800, 1600 και 2.400 dpi, ανάλογα με τη χρήση του. Τέσσερα χρώματα LED αποδεικνύουν πόσο μοντέρνο είναι. Τέλος, το mousepad έχει αντιολισθητική βάση από καουτσούκ για γερό κράτημα και συνολική επιφάνεια 300 x 230 χιλιοστά για να μην χάνετε την παραμικρή κίνηση την ώρα του παιχνιδιού.

Είναι τόσες οι επιλογές που προσφέρουν τα Spartan Gear gaming accessories που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό gamer του σήμερα. Όποιο κι αν είναι το είδος των παιχνιδιών που σας αρέσει, υπάρχει και ένα Spartan Gear προϊόν που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σας με αξιοπιστία και χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό σας. Επομένως, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε ένα κατάστημα SevenSpots μη διστάσετε – επιλέξτε Spartan Gear gaming accessories!