Το αγαπημένο γουέστερν game επιστρέφει με ένα δυναμικό prequel! 

Μην αργείς ούτε λεπτό! Την 25η προς 26η Οκτωβρίου στις 00.01 τα Seven Spots θα είναι ανοιχτά ώστε να μπορέσεις να έχεις στα χέρια σου το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά της κυκλοφορίας του! 

Το 2004 το Red Dead Revolver έκανε την αρχή. Το 2010 κυκλοφόρησε το Red Dead Redemption που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών! Τώρα έχει φτάσει η ώρα να υποδεχτούμε τη συνέχεια, που αναμένεται να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο οι gamers!

22 χρόνια πριν το Red Dead Redemption, το 1899, λίγοι παράνομοι δρουν στην πάλαι ποτέ Άγρια Δύση. Ο Άρθουρ Μόργκαν και η συμμορία Van Der Linde επιχειρούν μία ληστεία, όμως όλα πηγαίνουν στραβά. Καταδιωκόμενοι από κυνηγούς επικηρυγμένων, πρέπει να επιβιώσουν σε ένα επικίνδυνο μέρος, αλλά και να αντιμετωπίσουν τις εσωτερικές συγκρούσεις. 

Πάρε το ρόλο του Μόργκαν και παίξε σε πρώτο ή τρίτο πρόσωπο, σε single ή multiplayer mode. Νιώσε την εμπειρία της ζωής στην Άγρια Δύση μέσα από περιβάλλοντα που σε μεταφέρουν εκεί. Βρες μόνος την τροφή σου, κυνηγώντας ή ψαρεύοντας, εκπαίδευσε ή κλέψε το άλογό σου, κέρδισε λεφτά, κάνε φασαρίες και περιπλανήσου σε πόλεις και βουνά! 

Οι επιλογές σου είναι άπειρες! 

Και όλα αυτά μπορείς να τα ζήσεις πρώτος! Επισκέψου ένα κατάστημα Seven το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή, αγόρασε το παιχνίδι και ζήσε μία γουέστερν περιπέτεια! 

Μη χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις πρώτος το πολυαναμενόμενο Red Dead Redemption 2 στα Seven Spots ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα!