Μεγάλος νικητής ο ΓΙΩΡΓΟΣ  ΚΑΡΑΤΣΙΩΛΗΣ απο το κατάστημα της ΝΑΟΥΣΑΣ

κέρδισε ένα PLAYROOM ΑΞΙΑΣ 2000€
ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

---

Η καρδιά της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη, φέτος θα χτυπά και στα Playrooms των Seven Spots με την μεγάλη ενέργεια «Playroom FIFA World Cup 2018»!

Από την Τετάρτη 13/6 έως και την Τετάρτη 27/6 οι κονσόλες σε όλα τα Playrooms των Seven Spots θα είναι συντονισμένες στο FIFA 18 World Cup Edition, δίνοντας τη δυνατότητα στους υποψήφιους gamers που θα συμμετάσχουν, να διεκδικήσουν ένα πλήρως εξοπλισμένο playroom αξίας 2000€ από όπου και θα απολαύσουν τον μεγάλο τελικό!

Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς 47 ακόμη τυχεροί, ένας από κάθε Seven Spots Playroom, θα κερδίζει ένα Free Summer Pass που θα του εξασφαλίσει ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για παιχνίδι στο Playroom των Seven Spots, για ολόκληρο το καλοκαίρι!

Η διαδικασία απλή και πολύ ποδοσφαιρική:

  1. Σε κάθε υποψήφιο που θα προσέρχεται στα Playroom των Seven Spots, θα παραδίδεται το Δελτίο Παίκτη.
  2. Με το δελτίο του ο κάθε παίκτης θα μπορεί καθημερινά να παίζει στα playroom, τα ζευγάρια της αγωνιστικής της επόμενης ημέρας του μουντιάλ και να συμπληρώνει το αποτέλεσμα που έφερε στο playroom.
  3. Αν το αποτέλεσμα είναι σωστό, θα μπορεί να προσέρχεται με το δελτίο του στο κατάστημα την επόμενη ημέρα, ώστε να εξαργυρώνει τα κουπόνια του με συμμετοχές στην κάλπη, για τη μεγάλη κλήρωση αλλά και για να συνεχίζει με τα ματς της επόμενης αγωνιστικής.

Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται έως και τις 27/6/2018, τελευταία ημέρα αγωνιστικών στο PLAYROOM, ολοκληρώνοντας τη φάση των 16 αγωνιστικών με 48 διαφορετικά ματς!

Να μην το χάσεις κανείς!

---

*Πληροφορίες σε όλα τα καταστήματα Seven Spots