ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, Καλιφόρνια - 8 Ιουνίου 2019 -- Σήμερα, στο EA PLAY, η Electronic Arts Inc. ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας ολοκαίνουργιας εμπειρίας στοEA SPORTS™ FIFA 20, το VOLTA Football*, έναν τρόπο παιχνιδιού εμπνευσμένο από το ποδόσφαιρο που παίζεται στις αλάνες, σε μικρά και σε κλειστά γήπεδα σε όλο τον κόσμο, που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 27 Σεπτεμβρίου 2019 σε PlayStation®4, Xbox One και PC. 

Στο VOLTA Football, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό τους χαρακτήρα, να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ και να απολαύσουν μια ασύγκριτα ρεαλιστική εμπειρία μπάλας. Ένα ολοκαίνουργιο σύστημα gameplay που βασίζεται στον ρεαλισμό του ποδοσφαίρου και μεταφέρει τους παίκτες στις αλάνες, με νέα εργαλεία, όπως απλοποιημένες πάσες και ικανότητες, νέες εντυπωσιακές κινήσεις ή τη χρήση του τοίχου ως συμπαίκτη. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις νέες δυνατότητες και τους νέους τρόπους παιχνιδιού για το VOLTA, που θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο FIFA 20.

«Φέτος, φέρνουμε στο παιχνίδι μια ολοκαίνουργια εμπειρία με το VOLTA Football, που μας θυμίζει τον τρόπο με τον οποίο διάφοροι αθλητές ξεκίνησαν την καριέρα τους παίζοντας στις αλάνες. Πρόκειται για μια μοναδική πλευρά του αθλήματος που προσφέρει στους παίκτες μια εμπειρία εντελώς διαφορετική από κάθε άλλη στο EA SPORTS FIFA» δήλωσε ο Aaron McHardy, Υπεύθυνος Εκτέλεσης Παραγωγής του EA SPORTS FIFA.«Μας ενδιέφερε, επίσης, να αναπτύξουμε σημαντικές ενημερώσεις για το gameplay, οι οποίες θα κάνουν ολόκληρο το παιχνίδι πιο ρεαλιστικό και ποιοτικό. Και με το μίνι ποδόσφαιρο ενσωματωμένο πλέον στο FIFA 20, οι παίκτες μπορούν να μεταφέρουν στο γήπεδο όσα μαθαίνουν στον δρόμο και το αντίστροφο».

Επιπλέον, η τεχνολογία Football Intelligence προσφέρει μια νέα προσέγγιση όσον αφορά το gameplay, που ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας στο FIFA 20, χάρη σε ένα νέο επίπεδο αυθεντικότητας, παρόμοιο με αυτό που ζουν οι παίκτες εντός γηπέδου. Το ρεαλιστικό Game Flow θέτει στο επίκεντρο τον χρήστη και τον έλεγχο που μπορεί να έχει στο παιχνίδι, δίνοντας στο AI καλύτερη αίσθηση του χρόνου, του χώρου και της θέσης κάθε παίκτη στο γήπεδο. Η λειτουργία Decisive Moments αποτελείται από τις νέες δυνατότητες Composed Finishing, η οποία αναδιαμορφώνει τις βασικές λειτουργίες σουταρίσματος προσφέροντας στους παίκτες πιο ομοιόμορφο και στρατηγικό «τελείωμα» φάσεων, και Controlled Tackling, η οποία με χρήση του Active Touch System προσθέτει διάφορες νέες κινήσεις τάκλιν. Τέλος, με την τεχνολογία Ball Physics απογειώνεται ο ρεαλισμός στην πορεία της μπάλας, τα τάκλιν γίνονται πιο ρεαλιστικά και η συμπεριφορά των παικτών βασίζεται στα physics. 

Οι παίκτες που θα προπαραγγείλουν** το EA SPORTS FIFA 20 Ultimate Edition για PS4, Xbox One και PC θα απολαύσουν προνομιακή πρόσβαση 3 ημερών στο FIFA 20, επιλογή δανεικού ICON Player για 5 αγώνες (έκδοση mid) για την ομάδα τους FIFA Ultimate Team™, έως και 24 Σπάνια Gold Pack και Special Edition FUT Kit. Ως μπόνους, όσοι προπαραγγείλουν** πριν από τις 5 Αυγούστου 2019 θα λάβουν και ένα μη ανταλλάξιμο αντικείμενο Παίκτη από τους Ones To Watch του FUT 20. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προπαραγγελία** είναι διαθέσιμεςεδώ.

Παίξτε πρώτοι το παιχνίδι στις 19 Σεπτεμβρίου 2019 με το EA Access*** και τη συνδρομή Origin™ Access*** Basic, για να απολαύσετε έως και 10 ώρες παιχνιδιού στο πλαίσιο του Δοκιμαστικού Play First Trial ή αποκτήστε συνδρομή Origin Access Premier για πλήρη πρόσβαση σε PC.

* Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ VOLTA VOLTA FOOTBALL ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ XBOX ONE, PLAYSTATION 4 ΚΑΙ PC. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ https://www.ea.com/games/fifa/fifa-20/volta.  

** Η ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ULTIMATE EDITION ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΜΟΝΟ ΣΕ PS4, XBOX ONE ΚΑΙ PC, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ FIFA POINTS ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ. ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ https://www.ea.com/games/fifa/fifa-20/fifa-20-game-and-offer-disclaimers ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. 

*** ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ea.com/ea-access/terms ΚΑΙ origin.com/store/origin-access/terms ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.