Καλώς ήρθες στο Fallout 76, την ONLINE συνέχεια της σειράς, όπου κάθε επιζήσαντας είναι ένας πραγματικός παίκτης. Δουλέψτε μαζί ή και όχι, για να επιβιώσετε. 

Υπό την απειλή πυρηνικού αφανισμού θα βρεθείτε στον μεγαλύτερο και πιο δυναμικό κόσμο που δημιουργήθηκε ποτέ στην σειρά Fallout 

Reclamation Day, 2102. Εικοσιπέντε χρόνια αφότου έπεσαν οι βόμβες, εσείς και οι υπόλοιποι κάτοικοι του Vault 76, οι κορυφαίοι της γενιάς σας, βγαίνετε επιτέλους στην επιφάνεια της «μετά-πυρηνικής» Αμερικής. Παίξτε μόνοι σας, ή με παρέα, καθώς εξερευνείτε και υπερνικάτε τους τεράστιους κινδύνους  αυτού του άγονου τόπου.

You will Emerge! 

Το Multiplayer ήρθε επιτέλους στον επικό open world του Fallout, της Bethesda Game Studios. Δημιούργησε τον χαρακτήρα σου με το γνωστό S.P.E.C.I.A.L system  και χάραξε την δική σου πορεία  σε έναν καινούριο, αδάμαστο κόσμο με εκατοντάδες τοποθεσίες. Είτε ταξιδέψετε μόνοι, είτε με παρέα, μια νέα και μοναδική Fallout περιπέτεια σας περιμένει. 

Mountain Splendorland! 

Τελευταίας γενιάς γραφικά και νέες τεχνολογίες σε φωτισμό και τοπία δίνουν πνοή σε έξι περιοχές ορόσημο της Δυτικής Βιρτζίνια. Από τα δάση της Appalachia , ως τις τοξικές πορφυρές εκτάσεις του Cranberry Bog, κάθε περιοχή προσφέρει διαφορετικούς κινδύνους και ανταμοιβές. 

Η μετά-πυρηνική Αμερική δεν υπήρξε ποτέ ομορφότερη…