Με οκτώ χάρτες τοποθετημένους σε παγωμένα τοπία, στη ζέστη της ερήμου και ενδιάμεσα οκτώ συναρπαστικά game modes, single player Ιστορίες πολέμου, εξαιρετικό gunplay, μια μεγάλη ποικιλία  όπλων, οχημάτων και gadgets,  προσαρμογές, εξειδικεύσεις για τα όπλα και τα οχήματα , και πολλά άλλα -θα έχετε άπειρες επιλογές στις 20 Νοεμβρίου, με την κυκλοφορία του Battlefield V.

Ωστόσο, αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσουν τα Tides of War, η Live υπηρεσία του Battlefield V.

Καθώς ξεκινά το ταξίδι του Tides of War, κάθε κεφάλαιο θα εξελίσσει και θα επεκτείνει το πεδίο της μάχης. Τι σημαίνει αυτό για εσάς ως παίκτη; Σε γενικές γραμμές, πιο κάτω θα βρείτε όσα πρέπει να περιμένετε μετά την κυκλοφορία.

Εξέλιξη του παιχνιδιού: Θα προστεθούν νέοι συναρπαστικοί τρόποι για να βιώσετε την εμπειρία του Battlefield V, μέσω προσθήκης Οχυρώσεων και Ενισχύσεων. Θα προστεθούν εμβληματικά υλικά του WW2 όπως οχήματα, όπλα και gadgets.

Νέες εμπειρίες: Παίξτε μια νέα single player ιστορία πολέμου που ονομάστηκε The Last Tiger, συνεργαστείτε με έναν φίλο σας στο Combined Arms, μετατρέψτε σε battle royaleτην πορεία σας στο Firestorm, δοκιμάστε νέα game modes και το Grand Operations, και βελτιώστε τις δεξιότητές σας στην επικείμενη Practice Range.

Ένας αναπτυσσόμενος κόσμος: Θα καταφέρετε να ανοίξετε νέους χάρτες, καθώς τα νέα επίπεδα θα σας φέρνουν νέα πεδία μάχης. Λίγο μετά την κυκλοφορία, θα ξεκινήσετε με το Βέλγιο και τον χάρτη Panzer storm με το παιχνίδι που επικεντρώνεται σε άρματα μάχης και έπειτα να επεκτείνεται στα πεδία μάχης της Ελλάδας. Και το ταξίδι συνεχίζεται.

Βελτιώσεις παιχνιδιού: Τα updates του παιχνιδιού θα βελτιώνουν σταδιακά το Battlefield V, θα διορθώνουν τυχόν σφάλματα και θα εξισορροπούν το παιχνίδι.

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: OVERTURE (ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)

Περίπου δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του Battlefield V, θα ξεκινήσουν τα Tides of War με το πρώτο τους κεφάλαιο.

Το Overture φέρνει το χάρτη Panzerstorm, όπου η πολεμική μηχανή της Γερμανίας βυθίζεται στο Βέλγιο, και θα συντριβεί απέναντι στις Συμμαχικές αμυντικές δυνάμεις. Το πρώτο κεφάλαιο σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να προσθέσετε τη single player War Story: The  Last Tiger. 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: LIGHTINGSTRIKES (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ)

Με το LIGHTNING STRIKES να φτάνει στις αρχές του χρόνου, το Tides of War συνεχίζεται - αυτή τη φορά με έμφαση στην πολεμική αεροπορία και την ταχεία κίνηση πεζικού. Αυτό το κεφάλαιο φέρνει στη επιφάνεια τον φόβο που δημιουργείται από την πολεμική μηχανή του Άξονα μέσα από πρωτότυπο περιεχόμενο και προκλήσεις γύρω από το παιχνίδι με τα οχήματα.

 

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: TRIAL BY FIRE (ΑΡΧΗ ΜΑΡΤΙΟΥ)

Το Battle Royale έρχεται στο Battlefield με το Firestorm και ο πόλεμος φτάνει στην Ελλάδα, καθώς το τρίτο κεφάλαιο του Tides of War θα κυκλοφορήσει την άνοιξη.

Χάρτης της Ελλάδας: Συμμετοχή σε μια τεράστια αεροπορική εισβολή κατά μήκος της ακτής της Κρήτης. Η Συμμαχική πλευρά προσπαθεί απελπισμένα να προσκολληθεί στο νησί,κάτω από την επίθεση του Άξονα, η οποία προσπαθεί να σπάσει τη βρετανική εναέρια υπεροχή υπεράσπισης και τους αλεξιπτωτιστές. Αυτός ο χάρτης θα καθορίσει τον πόλεμο ανάμεσα στην πάλη για υπεροχή των αρμάτων μάχης ενάντια στις εναέριες δυνάμεις.