Τα Seven Spots γιορτάζουν το καινούργιο Assassin’s Creed Odyssey με ένα νέο midnight opening! 

Ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα, το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή, στις 00.01 τα Seven Spots θα είναι ανοιχτά για να αποκτήσουμε πρώτοι το πολυαναμενόμενο ελληνικού ενδιαφέροντος Assassin’s Creed Odyssey!

Το Assassin’s Creed έχει για πρώτη φορά χρώμα ελληνικό! Η δημοφιλής σειρά gaming αυτή τη φορά διαδραματίζεται στην Αρχαία Ελλάδα! Επιλέγουμε τον ρόλο του Αλέξιου ή της Κασσάνδρας, των απογόνων του Λεωνίδα, και μεταφερόμαστε στο 431 π.Χ., δηλαδή στη δίνη του Πελοποννησιακού Πολέμου μεταξύ Αθήνας και Σπάρτης! 

Το Assassin’s Creed Odyssey μένει πιστό στην παράδοση της σειράς για αυθεντική απεικόνιση της εποχής και της χώρας στην οποία διαδραματίζεται! Έτσι μπορούμε να περιηγηθούμε στην Αρχαία Αθήνα και να παρατηρήσουμε όλες τις λεπτομέρειες στο σχεδιασμό της. Οι δημιουργοί του παιχνιδιού αξιοποίησαν κάθε ιστορικό στοιχείο που γνωρίζουμε για την Αθήνα της εποχής εκείνης, ώστε ο ανασχεδιασμός της στο παιχνίδι να είναι όσο το δυνατόν πιο αυθεντικός! Σε αυτό βοηθάει φυσικά και η γλώσσα που χρησιμοποιείται, όπως και η μουσική που είναι ξεκάθαρα ελληνική! 

Εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο τα νέα, απλά ή σύνθετα όπλα που μας προσφέρει το παιχνίδι και  αποκτούμε νέες ικανότητες που μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε τις επόμενες αποστολές μας! Οι επιλογές κινήσεων είναι πλέον ατελείωτες. Με απόλυτα RPG mode, αποκτούμε μεγαλύτερη αυτονομία, ενώ ακόμη και οι μικρότερης σημασίας επιλογές μας, αλλάζουν ουσιαστικά τη ροή του παιχνιδιού! Και όλα αυτά, χωρίς να χάνουμε μέρη της ιστορίας, απλώς δρώντας σε αυτά με διαφορετικό τρόπο! 

Φυσικά από μία Οδύσσεια δε θα μπορούσαν να λείπουν τα ταξίδια στη θάλασσα. Μπορούμε να περιηγηθούμε σε μη χαρτογραφημένες περιοχές, να ανακαλύψουμε κρυμμένους θησαυρούς και να φυσικά να επιδοθούμε σε ναυμαχίες. Το μέγεθος και η μορφή του πλοίου, τα όπλα και μέλη του πληρώματος είναι δική μας επιλογή! 

Όμως δεν είναι μόνο τα ιστορικά γεγονότα που προκαλούν σε μάχες! Μυθολογικά τέρατα αποτελούν ακόμη μεγαλύτερη απειλή. Αντιμετωπίζουμε την πανίσχυρη Μέδουσα που μετατρέπει σε πέτρα όποιον την αντικρίζει, το Λιοντάρι της Νεμέας και τον Μινώταυρο, μεταξύ άλλων! 

Ξεκινάμε λοιπόν το ταξίδι ως Σπαρτιάτης πολεμιστής και, ξεκλειδώνοντας στην πορεία μυστικά της καταγωγής μας και συναντώντας γνωστά ιστορικά και μυθικά πρόσωπα, εξελισσόμαστε σε επικό Έλληνα ήρωα!